Eva Van Rumst

Eva Van Rumst

coach / loopbaanbegeleider


‘Lose your mind and come to your senses’ — Frits Perls


Als coach wil ik je begeleiden bij het (opnieuw) leren voelen.

Voelen wie je bent. Voelen wat je wil. Voelen dat je het kan.

Je kan het.


Tijdens onze heel vroege jeugd krijgen we dingen ingeprent. Dat we lief zijn, dat we mooi kunnen tekenen, dat we flink luisteren. Maar ook dat we koppig zijn, dat we slordig zijn, dat we niet goed kunnen rekenen. Ik zeg maar wat natuurlijk, ieders tuintje wordt bezaaid vanuit zijn of haar eigen omgeving. De éne krijgt wat meer bloemen, de ander wat meer onkruid… Dat is onze rugzak, daarmee staan we in het leven. Nu.


Het plotse verlies van iemand die me dierbaar was, hield me een spiegel voor. Ik hield niet van het leven dat ik leidde. Geen passie, geen energie, geen verbinding. Op geen enkel vlak.

Ik nam ontslag en ging op zoek. Naar mezelf. Wie ben ik? Hoe ben ik een voorbeeld voor mijn kinderen? Wat is mijn passie? Wat blokkeert me om voluit te durven leven? En vooral: hoe kan ik dit aanpakken?


Hypnotherapie & familieopstellingen kwamen op mijn pad en ze gaven me één levensveranderend inzicht: ik ben eigenaar van mijn leven én alles wat zich daarin afspeelt. Het antwoord lag dus in mezelf. Gedaan met verwijtend wijzen naar de ander, naar het verleden. Dat was even slikken, maar gaf tegelijkertijd een enorme vrijheid en heel veel mogelijkheden.


Datgene wat je zoekt is er al, maar gaandeweg verleren we te luisteren naar onze innerlijke stem. Als coach wil ik je daarbij begeleiden. Zodat je een leven kan leiden gedreven door passie, met de ratio als helpende hand. Niet andersom.


Waar word jij écht blij van?
Je goed voelen in je vel, in je gezin, in je job, bij je collega’s, of als ondernemer is van zo’n groot belang in de zoektocht die het leven toch al is…


Ik maak sinds augustus 2022 als zelfstandig coach deel uit van Psychopraktijk Schoten en hou ervan om me voortdurend bij te scholen en te verdiepen. Opleidingen die ik volg(de):


Integratieve Traumatherapie (i.o.) - Lieve Van Beeck
Energetische basiskennis - Oost West Centrum vzw
Individuele familieopstellingen - Educatieve academie Berchem
Lichaamsgericht werken in de praktijkruimte - Educatieve academie Berchem
Practitioner familieopstellingen en organisatieopstellingen - Ynnergy
Hypnotherapie practitioner - Hypnose Instituut Nederland

 

Ik verwelkom je heel graag voor een kennismakingsgesprek in onze praktijk te Schoten.

Voor loopbaanbegeleidingen en werkgerelateerde vragen werkt Psychopraktijk Schoten samen met JobAssist.


JobAssist is een erkend loopbaancentrum waardoor je voor loopbaantrajecten gebruik kan maken van loopbaancheques van de VDAB. Hiervoor moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen die terug te vinden zijn op de website van VDAB: www.vdab.be/loopbaanbegeleiding


Om de kwaliteit van mijn werk te garanderen volg ik regelmatig opleidingen, bijscholingen, supervisie en intervisie.

Tarief

  • Individuele coaching: €65 / sessie 60 min.
  • Loopbaanvragen kunnen betaald worden met loopbaancheques van VDAB.


Contact